[pic=5_1273467673.jpg][pic=5_1273467722.jpg][pic=5_1273467698.jpg][pic=5_1273467614.jpg][pic=5_1273467580.jpg]Zonder vooruit te lopen op de uitslag van de terugwedstrijd staat het nu al zo goed als vast dat er volgend seizoen in tweede provinciale een stadsderby op het programma staat. SKS Herentals verloor zondagnamiddag in de heenwedstrijd van de play-offs voor een bijkomende stijger in tweede provinciale met 1-4 tegen Ternesse. Jef Peeters kon een goed eerste half uur van de thuisploeg bekronen met de 1-0. Baeten verzuimde af te maken maar SKS Herentals ging toch met 1-0 de rust in. De bezoekers kwamen scherper uit de kleedkamers en schoten eerst op de paal. In een tijdspanne van amper 12' na de rust scoorden de bezoekers drie keer. Aan de overkant lieten de thuisaanvallers enkele kansen onbenut. Met een hard afstandsschot werd het nog 1-4. SKS Herentals moet donderdag al minstens 4 goals maken op het veld van Ternesse.